Skip to main content
Onze toonzaal is enkel nog op afspraak te bezoeken

Tim en Jolien

Tim werkt als plaatser samen met zijn vrouw Jolien die de administratie doet. Wij zijn spécialist in binnendeuren, wanden, parket en trapleuningen…

In 1999 is Tim Dumont, zaakvoerder van Dumont onmiddellijk na de schoolbanken als zelfstandige binnendeuren plaatser begonnen. Na een tijdje begon het te kriebelen om een eigen zaak (bvba) op te starten met showroom.

In 2005 kocht men een stuk grond op industrie De Waerde Te Zonhoven en heeft men hier vanaf 0 een prachtig bedrijf uit de grond gestampt.

We beschikken over een showroom van 180m² waarin we onze houten binnendeuren, stalen deuren, wanden, parket, trapleuningen, … kunnen voorstellen aan de klant.

Ook beschikken wij over een eigen atelier van 600m² waar de productie en stockage gebeurd van onze binnendeuren.

Binnendeuren Dumont
Dumont binnendeuren

Met meer dan 18 jaar ervaring in deze sector kunnen wij u verzekeren dat uw project bij ons in goede handen is. Communicatie staat op nummer één ! Wij proberen altijd aan de wensen van de klant te voldoen, ook al is het een project met een grote uitdaging. Hebt u een idee of een moeilijker project en wordt u elders telkens weg gestuurd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maatwerk is dagelijkse kost voor ons.

Dumont staat gekend voor zijn perfecte afwerking en oog voor detail. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is! Ook zorgen wij voor een snelle oplevering van een termijn van ongeveer 6 à 8 weken na opmeting van de binnendeuren, stalen deuren, parket, wanden of trapleuning,…

Deuren Dumont

Meer weten?

Wij geven elk van onze projecten een persoonlijke aanpak. Neem contact met ons op.
Wij bespreken graag uw project en helpen u graag verder.